Vlažilno maslo zamorček

 

Zamorčkovo maslo za telo, organsko in tako slastno, da ga lahko tudi zaužijemo. Je enostavno za pripravo in ima izjemne učinke na kožo. Maslo lahko uporabite za vlaženje suhe kože, razpokanih ustnic ali kot masažno olje. 

Potrebujete 1 dcl Kakavovega masla in 1 dcl Kokosovega olja ter posodico v katero boste maslo shranili. Glede na velikost te posodice razdelite količino uporabljenih sestavin. Ker obe sestavini hitro spremenita svojo strukturo in postaneta  gosti, ju pripravimo v toplem prostoru ali v posodi, ki smo jo položili v toplo vodo. Ne kuhajte na ognju in ne pregrevajte, da ohranite hranljivost sestavin.

Priprava: v posodico damo kokosovo olje in kakavovo maslo. Sestavini dobro premešamo in postavimo na hladno za 30 minut, da se maslo sprime in strdi, nato shranimo na sobni temperaturi.

Z maslom se namažimo po telesu in uživajmo v aromi ter okusni vlažilni izkušnji.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon