Medena maska

Maska za obraz s cvetnim prahom je primerna prav za vsak tip kože. Visoka vsebnost vitaminov, mineralov in aminokislin v cvetnem prahu kožo oskrbi z vlago, jo mehča in nežno obnavlja.

Cvetni prah značilno ščiti proti bakterijam, zato tudi pomaga pri težavah z aknami. Je učinkovito sredstvo za pomlajevanje kože, saj vsebuje velike količine nukleinskih kislin, ki dobro podrejo v kožo. 

Proti suhi koži

V posodo damo dve žlici cvetnega prahu in dve žlici medu ter rumenjak. Sestavine dobro premešamo in masko nanesemo na očiščen obraz, po želji tudi na vrat in dekolte. Pustimo delovati 15 minut, nato masko dobro speremo z mlačno vodo.

Za sijočo in prožno kožo

V posodo damo dve žlici cvetnega prahu in dve žlici medu ter stisnemo polovico limone. Sestavine dobro premešamo in masko nanesemo na očiščen obraz, po želji tudi na vrat in dekolte. Pustimo delovati 15 minut, nato masko s kože nežno odstranimo z vato.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon