Maska za obraz iz alge Kelp

 

Maska za obraz iz alge Kelp bo temeljito navlažila našo kožo, ki se je zaradi nizkih temperatur, onesnaženega ozračja in ogrevanih prostorov izsušila.

V masko za obraz bomo zmešali algo Kelp v prahu, ki bo našo kožo globinsko navlažila, obnovila poškodovane kožne celice in pomagala v boju proti aknam. Ta alga je pravi morski čudež, ki nežno učinkuje tudi proti temnim pegam, zmanjšuje vnetje okoli oči in pomaga gladiti gube. Dodali bomo še naravni jogurt, ki je odličen dodatek za vsako masko, saj ustvari nežno kremno osnovo, učinkuje protibakterijsko, nežno pomaga očistiti kožo, ima pa tudi veliko mlečne kisline, kar pomirja in mehča razdraženo kožo, pomaga odpravljati gube in izboljša delovanje por. Za sladek zaključek bomo v masko umešali še med, ki ima te lastnosti, da odstranjuje bakterije, nežno čisti kožo, pomaga preprečevati akne in pomirja.

Z doma pripravljeno vlažilno masko bomo obnovili poškodovane kožne celice, uspešno odstranili akne in koži povrnili naravni sijaj.

Priprava: v posodo damo 2 čajni žlici Kelp alge v prahu in 2 čajni žlici jogurta ter sestavini dobro premešamo. Dodamo še 1 čajno žlico naravnega medu in sestavine ponovno dobro zmešamo, najbolje z leseno žličko za mešanje (uporabimo lahko kar preverjeno kuhalnico).

S toplo vodo si temeljito umijemo obraz in enakomerno nanesemo masko na vrat ter obraz. Masko pustimo delovati in si med tem privoščimo kratek počitek ob spremljavi nežne glasbe.

Po 20 minutah masko speremo z vodo in uživajmo v sveži prožnosti naše kože.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon