Zima

 

Med tremi zimskimi meseci vse stvari v naravi ovenijo, se skrijejo, vrnejo domov in vstopijo v obdobje počivanja. Prav tako reke in jezera zamrznejo in pade sneg. To je čas, ko yin dominira yangu. Filozofija zime je shranjevanje in priporočljivo je opazovati in slediti naravnim gibanjem.

Zato je dobro, da se vzdržimo prekomerni potrošnji yang energije. V teh zimskih mesecih se zgodaj umaknimo k počitku in začnimo dan ob sončnem vzhodu. Želje in mentalne aktivnosti je dobro utišati in obvladati. Ostanimo topli in obdržimo pore zaprte, da se izognemo potenju. Brez tega bo ledvična energija poškodovana in lahko povzroči trajajočo šibkost.

Najbolj pomembno načelo za doseganje in ohranjanje zdravja je načelo zmernosti pri vseh stvareh.

Pripravili smo vam ZIMSKE PAKETE in vanje vključili izdelke MamaGaja, da se bomo na naraven način borili proti utrujenosti, krepili imunski sistem in v telesu ohranjali ravnovesje.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon