Kristalna jajčka

Kristal v obliki jajčka, kristalna vaginalna utež za trening vseh ženskih organov

Kristalna Jajčka prihajajo iz Tajske, naravnost iz rudnika velikega mojstra Mantak Chie, ki že desetletja dela z njimi in uči tehnike njegove uporabe.

Jajčka so obdelana ročno iz naravnega kristala. Zelo pomembno je, da se ob obelavi ne uporablja barvil ali drugih kemičnih spojin.

 

Tao Jade Egg          Z uporabo kristalne vaginalne uteži v obliki jajčka lahko oplemenitimo svoje telo in misli ter tudi:

         *   krepi vaginalne mišice in mišice medeničnega dna

          *   občutek miru, moči, varnosti, neprebojnosti in samovrednosti

          *   povečanje vlažnosti in proizvodnje spolnih hormonov

  •           *   povečanje užitka ob spolnosti

          *   preprečevanje odtekanja energije, ter občutka razpršenosti

          *   krepitev vranice in poživitev sijaja na obrazu

          *   krepitev po porodu in omilitev težav povezanih z menopavzo

 

Jajček lahko naročite v naši spletni trgovini.

Cena za majhen jajček je 36 eur, srednji 38 eur in velik 40 eur. Ob naročilu kristalnega jajčka prejmete tudi torbico za shranjevanje in navodila v angleškem jeziku, ki jih je pripravil sam Mantak Chia. Plačilo jajčka je mogoče le po predračunu, ki vam ga bomo po potrditvi naročila posredovali na email. Tako omogočimo, da se paketi ne vračajo in da občutljiva jajčka niso predolgo na poti. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Kakšno velikost jajčka izbrati?

Mali kristalni jajček (36 eur) – tehta 31 g

Primerna izbrira, če ste že pridno trenirali vaginalne mišice ali imate naravno zelo ozek in/ali plitek vaginalni kanal.

Srednji kristalni jajček (38 eur) – tehta 56 g

Primerna izbira za začetek, če nimate posebnih težav in če niste takoj po porodu.

Velik kristalni jajček (40 eur) – tehta 80 g

Primerna izbira, če ste po porodu (med nosečnostjo jajčka NE nosite, prav tako ne med menstruacijo) oziroma primerna izbira, če imate težave z uhajanjem vode, gravitacijo maternice in ohlapnimi vaginalnimi oziroma analnimi mišicami.

Pred prvo uporabo?

Jajček pred prvo uporabo dobro očistite tako, da ga za nekaj minut pustite v prekuhani vodi (a naj ne bo hudo prevroča in jajčka ne postavljajte v vrelo vodo). Potem ga izpirajte še pod tekočo vodo. Očistite tudi luknjico s papirjem ali si pomagajte z novo zobno ščetko. Skozi luknjico napeljite zobno nitko, ki jo po vsaki uporabi zavrzite. Nitko napeljite dvakrat okoli in dobro zavežite.

Segrejte si dlani in se nasmejte :) Vzemite jajček najprej v roke, da se spoznata. Dobro si ga oglejte in preverite, da nima ostrih robov. Jajček mora biti povsem gladek.

Jajček lahko uporabljate na različne načine: za masažo po telesu, polaganje na obolela mesta, ob meditaciji, za oživljanje pitne vode in seveda za aktiven trening mišic medeničnega dna.

Jajček podržite v roki ali si ga dajte na trebuh in se tako povežite z njim. Ko uporabljate jajček bodite sporoščena. Jajček si najprej vstavite le za nekaj minut ter nato opazujte svoje počutje. Kasneje pa čas, ko imate jajček vstavljen počasi povečujte. Ko imate jajček vstavljen lahko delate običajna in vsakodnevna opravila. Za bolj aktivno vadbo pa se udobno usedite ali stojite in ob vdihu pokrčite mišice medeničnega dna ter z njimi dvignite jajček navzgor in ob izdihu mišice nežno sprostite. Dodatno lahko vadite v kombinaciji z meditacijo, masažo dojk, zdravilnimi zvoki.

Kako jajček očistimo? 

Po vsaki uporabi ga jajček spirajte pod tekočo vodo in ga čistite kot običajno. Shranite ga v torbico, vrečko, škatlico - ki naj bo namenjena samo jajčku. Lahko ga postavite tudi na lunino svetlobo.

 

 IMG 9259 IMG 9260

Jajčka so izbrušena na kamen in ročno prevrtana.

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon