Rjavo zelene japonske morske alge aromatičnega okusa so bogate z jodom, omega-3 maščobnimi kislinami ter kalcijem.
V vzhodni medicini se alge uporabljajo za čiščenje krvi, črevesne motnje, krepitev las ter tudi za reproduktivni sistem in težave pri menstruacijah. V Južni Koreji se ženskam po porodu tradicionalno ponudi juha z Wakame algami.
Uživanje alg pomaga tudi pri pospešenem izgorevanju maščob.
Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.
UPORABA: Alge operemo pod hladno vodo in jih namočimo do 15 minut. Kuhamo v sveži vodi do 4 minute. Uporabimo v juhah, solatah in zelenjavnih jedeh.
KOLIČINA: 125 g
POREKLO: Irska
GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964