Cvetni prah 250 g

16,00 €

Sestava cvetnega prahu je izredna, saj vsebuje vse za človeka življenjsko pomembne (esencialne) aminokisline, beljakovine, ogljikove hidrate in povprečno okoli 5 % maščob. Te maščobe vsebujejo velik delež nenasičenih maščobnih kislin. Poleg tega so v cvetnem prahu vsi vitamini, ki jih potrebuje človeški organizem, zlasti vitamin A, skupine B, vitamin C, biotin in E, bioflavonoidi, rudninske snovi in različne druge snovi, kot so encimi, antibiotične snovi ter rutin.

Popoln pripravek za izboljšanje odpornosti in splošnega počutja.

Cvetni prah lahko krepi imunski sistem in pomaga pri premagovanju virusnih obolenj. Je kot naravni stimulator, ki krepi življenjsko energijo, spodbuja telesno aktivnost in delovanje možganov. Vsebuje velike količine nukleinskih kislin, ki dobro prodrejo v kožo.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 2 čajni žlički prahu umešamo v vodo, čaj, sok, smoothi, med kosmiče ali v jogurt.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: Španija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Related products

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon