SLO Konopljini proteini 1kg AKCIJA

23_6_konopljino_seme7_1120925407
23_6_konopljino_seme7_112092540724_6_konopljin_proteinski_prah_96712761224_4_konopljin_proteinski_prah_114276567
10,00 €

Najvišji izkoristek beljakovin rastlinskega izvora.

Od semena do končnega izdelka vam ponujamo slovenski proizvod industrijske konoplje, ki jo vzgajamo pod Kamniško-Savinjskimi Alpami.

Proteini so osnovni gradniki naših celic in mišic, zato je še posebej pomemben dnevni vnos za ljudi, ki so telesno ali umsko aktivni.

Proteini v prahu rastlinskega izvora so pogosto lažje prebavljivi od sirotke in lahko predstavljajo prehransko dopolnilo za vegetarijance, vegane, profesionalne in rekreativne športnike ter tudi vse ostale.

Konopljini proteini v prahu so bogat izvor esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov, vitaminov, mineralov, vlaknin, klorofila, predvsem pa celotne zbirke esencialnih aminokislin.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: Do 4 čajne žličke prahu umešamo v vodo, čaj, sok, v jogurt, mleko ali žitni napitek.
Prah lahko dodamo v kreme, mila in šampone.

KOLIČINA: 1 kg

POREKLO: Slovenija

Related products

Rezultati 1 - 1 od 1

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon