Atractylodes v prahu 125 g

10,00 €

 

Rastlina uspeva v hribovitih področjih Kitajske in Japonske in je poznana tudi pod imenom Bai Zhu. Je ena najpomembnejših in najpogosteje uporabljenih zelišč v kitajski medicini, kjer se za zdravljenje uporablja korenina rastline.

Prisotna je v večini pripravkov namenjenih izgradnji či energije, na Kitajskem pa je izredno priljubljena tudi kot učinkovito zdravilo v boju proti boleznim materničnega vratu, prsi in želodca.

Atractylodes ima izredno aromatičen okus, rahlo trpek in sladek. Uporablja se tudi za zdravljenje vranice in želodca ter za zaščito jeter. Izboljšuje celotni imunski sistem organizma, znižuje krvni sladkor, deluje antibakterijsko in učinkuje proti strjevanju krvi. Iz organizma pomaga odstranjevati vlago in mraz ter ga okrepi s toploto. Uporablja se pri posameznikih, ki so nagnjeni k napenjanju, bolečinah v želodcu, bruhanju in utrujenosti ter pri težavah s slabim pretokom tekočin v telesu, zadrževanju sluzi in vrtoglavici.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: Do 3 čajne žličke prahu umešamo v vodo, sok ali čaj.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Related products

Rezultati 1 - 3 od 3

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon