Shisandra jagode v prahu 250 g

17,00 €

 

Poznane so tudi pod kitajskim imenom Wu Wei Zi, kar v prevodu pomen jagoda petih okusov. Rastejo podobno kot vinska trta, značilne pa so za območja severne Kitajske.

Uporaba jagod je v tradicionalni kitajski medicini izredno cenjena, inveljajo za eno izmed 50 osnovnih zelišč.

Kot čaj, sok ali ekstrat se uporabljajo za krepitev ledvic in srca, pri motnjah v delovanju jeter, za spodbujanje delovanja maternice, krepitev spolnih organov, tudi za splošno krepitev imunskega sistema in za lepo kožo. Priljubljene so tudi kot spodbuda duševnih funkcij, za izboljšanje fizične sposobnosti ali za pomiritev.

Kot adaptogeno zelišče lahko Shisandra jagode užijemo zjutraj namesto kave, da zbudimo misli ali pa zvečer za pomiritev. Uživanje jagod ima te lastnosti, da normalizira delovanje v idealno in uravnoteženo stanje, omogočajo pa tudi zagon brez duševne živčnosti, kot jo včasih sproži kofein.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

Preverite tudi našo rubriko Gurmanske izkušnje in razvade.

 

UPORABA: 1 čajno žličko prahu umešamo v vodo, čaj ali sok, v sadne ali zelenjavne pripravke, smoothije, jogurte ali med kosmiče.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon