Astragalus v prahu 125 g

 

Glavni energetski tonik tradicionalne azijske medicine, ki ga že stoletja uporabljajo številna ljudstva.

Astragalus (Huang Qi) ali Sladki grahovec je do 30 cm visoka trajnica, ki je doma v severnem in vzhodnem delu Kitajske. Za zdravljenje se uporablja korenina navadno 4 letne rastline, ki postane rumena, ko se posuši.

Vsebuje številne blagodejne sestavine, vključno s flavonoidi, polisaharidi, aminokislinami in minerali.

Astragalus velja za eno izmed najpomembnejših kitajskih zdravilnih zelišč, ki lahko krepi imunski sistem in pomaga proti utrujenosti. Ima antibakterijski in protivnetni učinek, zato se ga priporoča za zaščito preprečevanja okužb dihal.

Ima sladek okus in po prepričanju tradicionalne azijske medicine segreva organizem, napne vranico, povečuje življenjsko energijo in izboljšuje cirkulacijo ter ugodno učinkuje na ledvica, pljuča, jetra in endokrini sistem. Znano je tudi, da ima močan vpliv na spolne funkcije, zato se lahko izkaže učinkovit za zdravljenje impotence.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: 2 čajni žlički prahu umešamo v vodo, čaj ali sok, lahko pa ga dodamo k obroku.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Kitajska

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon