SLO Konopljina semena cela 500 g

 

Od semena do končnega izdelka vam ponujamo slovenski proizvod industrijske konoplje, ki jo vzgajamo pod Kamniško-Savinjskimi Alpami.

Semena konoplje in tudi drugi konopljini izdelki v prehrani koristijo zdravju, saj so eden izmed najbolj strnjenih virov vitalnih hranilnih snovi, ki so na voljo.

Semena konoplje imajo kompleksno hranilno sestavo z visoko vsebnostjo beljakovin, vitaminom E, nekaterimi vitamini iz skupine B, pa tudi s cinkom, kalcijem in železom. Pri prehrambnem profilu izstopa to, da na maso, nobena druga matica ali seme ne zagotavlja takšne gostote koristnih hranil.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

 

UPORABA:Konopljina semena lahko uživamo samostojno ali jih umešamo v jogurt, smoothi, med kosmiče, omako, solato, pa tudi med testo.

KOLIČINA: 500 g

POREKLO: Slovenija

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon