Triphala v prahu 125 g

 

Triphala je zeliščna kombinacija treh sadežev (amalaki, bibhitaki in haritaki) in je poznana kot univerzalno čistilo, ki lahko uravnava celostno ravnotežje imunskega sistema.

Učinkuje antioksidativno, preprečuje prezgodnje sivenje las in pomaga odpravljati skorbut. Koristno je v primeru hemoroidov in motenj v delovanju jeter. Lahko blaži kronično zaprtje in mehča blato. Pomembna je uporaba pri hripavosti glasu. Ugodno odpravlja nespečnost in je dobro za zdrave oči.

Vsebuje beljakovine, ogljikove hidrate, vlaknine, minerale in vitamine, še posebej visoko vsebnost vitamina C.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

Preverite tudi našo rubriko Gurmanske izkušnje in razvade.

 

UPORABA: Do 2 čajni žlički prahu umešamo v toplo vodo, čaj, sok ali ga umešamo v med ali različne jedi. Prah lahko uživamo zjutraj ali zvečer pred spanjem.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Indija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05 Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon