Psyllium semena 250 g

 

Psyllium lupine so deli semen indijske rastline in se ponašajo s številnimi koristmi za zdravje. So vir topnih vlaknin, ki lahko pomagajo pri zniževanju slabega holesterol. Uživanje lupin se je izkazalo učinkovito pri zdravljenju sindroma razdražljivega črevesja, zaprtja, diabetesa in visokega holesterola.

Psyllium semena se ob zaužitju napihnejo, delujejo kot želatina, zato lahko črpajo vodo, čistijo črevo in prebavni trakt. Dajejo občutek sitosti.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: Semena je potrebno uživati z zadostno količino tekočine, saj lahko sicer začnejo ustvarjati blokado v črevesju. Umešamo jih lahko med sadne napitke ali kosmiče.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: Indija

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Related products

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon