Catuaba v prahu 125 g

12,00 €

 

Catuaba (Trichilia catigua) je drevo, ki raste v severni Amazoniji in v nekaterih severnih državah v Braziliji. Ima rumeno oranžne cvetove in ovalne sadove ter je poznan kot brazilska Viagra brez škodljivih stranskih učinkov.

Catuaba sei že stoletja uporablja kot naraven afrodiziak, tudi pri zdravljenju utrujenosti, nespečnosti, depresiji, impotenci in išiasu. Prav tako, da pomaga pri koncentraciji in zagotavlja naravno energijo ter daje imunskemu sistemu naravno podporo. Uporablja se pri premagovanju živčnosti in kronični utrujenosti. Odlično učinkuje protivnetno in protivirusno. Pomaga širiti in krepiti žile ter izboljša prekrvavitev. Vsebuje tanine, fito kemikalije in flavonoide.

Brazilski zeliščarji verjamejo, da sestava in barva sadja ali zelišč kaže na organe, na katerega deluje in ga je potrebno pozdraviti. Izvleček catuaba lubja je rdeče barve, zato se povezuje s sistemom krvi, jeter in ožilja. Košček tega lubja se v skodelici vroče vode obarva rdeče, kar simbolizira plamen strasti.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma.

UPORABA: Do 2 čajni žlički prahu umešamo v toplo vodo in pijemo 3x dnevno nekaj tednov.

KOLIČINA: 125 g

POREKLO: Brazilija

         7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon