Pšenična trava v prahu 250 g

12,50 €

 

Pšenična trava za razliko od celega zrna, ne vsebuje pšeničnega glutena ali drugih alergenov. Izjemna je v alkalizaciji in odlična za spodbujanje zdrave krvi. Zaradi visoke vsebnosti encimov in čistilnega učinka lahko spodbuja hujšanje.

Pšenična trava vsebuje visoke koncentracije klorofila, zaradi česar učinkuje izredno alkalno in pomaga telesu odpravljati strupe in ohranjati zdravo pH ravnovesje. Vsebuje več kot 70 mineralov in vitaminov, na stotine živih encimov, aminokislin, antioksidantov ter malo kalorij. Je bogat vir čistega rastlinskega proteina. Absorbira proste radikale in zavira maščobne celice, dviguje energijo in učinkuje kot  pomlajevalni tonik.

Prehransko dopolnilo ima največje koristi za naš organizem, če ga uživamo ob uravnoteženi in raznoliki prehrani. Zdrav način življenja, zadostno gibanje in počitek ter pravilna prehrana igrajo pomembno vlogo pri dobrem počutju in jasnosti uma. 

UPORABA: Pšenična trava v prahu se uporablja za pripravo napitka za razstrupljanje organizma. Zaradi razstrupljevalnih lastnosti začnemo z ¼ čajne žličke in postopoma stopnjujemo do 1 žličke prahu, ki ga umešamo v vodo, čaj, sadne ali zelenjavnje sokove, smoothije, juhe ali omake.

KOLIČINA: 250 g

POREKLO: EU

          7-soil association-e262fe0f1ae1d429 GB-ORG-05_Licenčna št. DA19964

Kako smo izbrali ime MamaGaja

Izhajali smo iz pogleda na Zemljo, ki ustvarja idealne in raznovrstne pogoje za življenje vseh nas. In v tem ustvarjanju je skrbna kot je le mama. Lahko bi rekli tudi Mama Zemlja, kjer smo romantično poosebili grško boginjo Zemlje - Gaja ali Gea in tako ustvarili ime MamaGaja

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

031 646 988

Sledite nam

square facebook 512  Instagram icon